Gyenes Dent

Ügyfél
Gyenes Dent Fogászat, Győr

Szolgáltatás
Honlapkészítés, Szövegírás, Google és Facebook hirdetések, Facebook posztok, Analytics mérések, Szórólap

Év
2022.

Ügyfelünk 2022-ben átköltözött az új rendelőjébe, ami modernebb és letisztultabb dizájnt kapott, és ennek a költözésnek a kapcsán szerette volna az online megjelenését felfrissíteni, a rendelő kinézetéhez igazítani. Felkérésében egy komplex arculati átalakításra kért minket, vagyis a honlapjának és a logójának a teljes újratervezése. Ezen kívül kiemelt célja volt, hogy a győri ügyfélkör bővítése mellett, Ausztriába is szeretne terjeszkedni. A teljes tervezési folyamatban szabad kezet kaptunk.

 

új weboldal készítése a gyenes dent számára

Logó Tervezés

Az új logó és a honlap tervezési koncepciója volt, hogy minden elem lekövesse a rendelő stílusát. Hiszen már a kezdetektől azt szerettük volna elérni, hogy a weboldal előtere legyen a rendelőnek, és a páciensek a rendelőbe érkezésükkor ismerősnek érezzék a helyet. A logó színvilágában ezért használtuk a rendelőt uraló antracit színt, de közben egyfajta barátságos eleganciát is vittünk a betűk formanyelvébe.

Webdesign

Az oldal tervezésénél folytattuk a megkezdett koncepciót, és elsődlegesen a rendelőről készült saját képeket használtuk, így elkerülve a metserkéltebb stockfotókat. Másrészt nagyon tudatos koncepció áll a honlapon található blokkok elrendezésnél is, hiszen a SEO szempontok mellett, figyelembe vettük a funkcionalitást is, ami egyértelműen a mobilbarát és könnyen kattinthatóság felé terelte a végeredményt.

Külön kiemelném a kártyás elrendezést a nyitóképen és a kattintható szolgáltatásokat, ez utóbbinál, a honlap gyorsítása miatt, elhagytuk a képeket és csak a kulcsszavakat használtuk különböző kategóriákba rendezve.

A honlapszöveg stílusánál az informatív, de mégis közvetlen hangvétel között akartunk mozogni. Mindazonáltal szem előtt tartottuk, hogy az osztrák páciensek szeretik a formálisabb hangvételt és kinézetet. A másik koncepciós elem, hogy a honlapba behoztuk a hosszabb szolgáltatási céloldalakat, ami nemcsak a hirdetés miatt bizonyult hasznosnak, de a látogatóknak végül nem szükséges más aloldalra kattintani az információért.

Facebook hirdetés

A Facebook és a Google hirdetések mellett az új projekt része volt a Facebook posztok gyártása is. Az edukáló és közvetlen hangvételű tartalmakkal sikerült elérni az oldal követőinek és a megkeresések számának a növekedését is.

előtte és utána kép a gyenes dent logó készítése

új weboldal létrehozása a fogászati ügyfelünknek

facebook kreatívok készítése

Nyomdai anyag

Az ügyfelünk szeretett volna Ausztriában nyomtatott formában is népszerűsíteni a rendelőt, amihez a honlappal megegyező szórólapot terveztünk. A mérések miatt a szórólapon elhelyeztünk egy paraméterezett QR kódot is, amivel tudtuk mérni a szórólapról érkező látogatásokat.

gyenes dent szórólap tervezés

gyenes dent ügyfél dokumentum

Eredmény

Összességében a végeredmény az lett, hogy a tavalyi évhez képest duplájára növeltük az új weblappal a látogatások számát.

seo eredmények a weboldal seo és a szövegírás seo után

Néhány laza projektünk

Honlapkészítés, Szövegírás, Google és Facebook hirdetések, Analytics mérések

Perfekt Dent

Honlapkészítés, Szövegírás, Google és Facebook hirdetések, Analytics mérések