Perfekt Dent

Ügyfél
Perfekt Dent Fogászat, Miskolc

Szolgáltatás
Honlapkészítés, Szövegírás, Google és Facebook hirdetések, Analytics mérések

Év
2021.

A Perfekt Dent Fogászat először azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy szeretnének egy új, a régitől modernebb weblapot, valamint hirdetésekkel bővíteni az ügyfélkörüket. Külön kérésük volt, hogy a logó maradjon a régi, de a weboldal legyen vidámabb koncepciójú és a fogpótlás és az implantátum területekre fókuszáljunk.

perfekt dent új weboldal létrehozása

A fogpótlás és implantátum szolgáltatások köré épült a teljes szövegezés. Nagy előnye az ügyfélnek, hogy az implantátumhoz szükséges összes diagnosztikai eszközzel rendelkezik, így a páciensek mindent megkapnak egy helyen. Az üzenetnek ez egy fontos része lett.

A fiatalosabb és üdébb hatást a rendelő színeihez igazított zöld színnel, valamint a képek játékosabb elrendezésével értük el. Kiemelten ügyeltünk az üres tér használatára, ami sokkal tagoltabbá tette az oldalt és segített, hogy az információk áttekinthetőbbek legyenek, valamint vizuálisan vonzóbb legyen az oldal.

Mindehhez nagyon jól igazodtak az ügyfél által küldött képek. A blokkok kialakításánál a célunk az volt, hogy a páciensek már a főoldalon megkapjanak minden szükséges információt a döntésükhöz, illetve, hogy bizalmat építsük, például a rendelőről szóló értékelésekkel, valamint az orvosok kedves és vidám személyiségével.

weboldal létrehozása a fogászati ügyfeleinknek
facebook és instagram kreatívok tervezése

Néhány laza projektünk

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés

Revati

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés