Adsvalley

Ügyfél
Adsvalley digitális marketing vállalkozás

Szolgáltatás
Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés

Év
2021.

Az ügyfél határozott elképzelésekkel keresett meg minket. A weblappal és a szövegírással a marketing szolgáltatásait akarta jobban kihangsúlyozni, valamint jobb organikus elérést generálni. A dizájnban nem szeretett volna túl hivalkodó kialakítást, mondhatni az egyszerűség, az elegancia és a profizmus kihangsúlyozása volt a cél. Izgalmas feladatnak bizonyult az egyedi logó megtervezése is, ehhez a márka nevét már készen kaptuk.

adsvalley új weboldal létrehozása és logó tervek

Először az alap koncepcióban a fekete-fehér kinézettel játszottunk, ami adott egyfajta elegánsabb, hagyományosabb külsőt. Ezzel akartuk tükrözni a profizmust és a tudatosságot, amit az ügyfelünk képvisel az online marketing vállalkozásával. 

A túlzott merevség könnyítésére, amit a fekete-fehér dizájn képvisel, a magenta színt is bevezettük az egyes blokkokhoz, valamint egyedi írott betűket alkalmaztunk. Ezek mellett a fiatalos lendületet a szöveg lazaságával csempésztük bele a dizájnba. Végeredményben sikerült könnyíteni a külső kinézeten és megjeleníteni a vállalkozás fiatalosságát.

új weboldal készítése az adsvalley ügyfelünknek

Az ügyfelünknek külön kérése volt, hogy a spiritualitás is jelenjen meg az oldalon, ami végül a logóba belekerült meditációs pózban található elefánttal oldottunk meg, akinek egy laptopot tettünk az ölébe. Így alakítottuk ki a két terület fúzióját.

adsvalley logó tervek

Az egyes aloldalakat landing-szerűen építettük fel, így külön-külön is megfelelőek hirdetési célra, valamint a keresési oldalon is jobb pozíciókat tudnak elérni. Az oldal gyorsításához, ami egy fontos rangsorolási faktor, a nyitó blokkokból elhagytuk a képeket és minden szolgáltatás kapott egy külön illusztrációt a brand logóval összekötve. A menü fejléce különleges dizájnt kapott, mert csak a nyitó blokkot elhagyva jön elő, így nem töri meg a kép egységét.

Eredmény

A weblappal sikerült jobb organikus pozíciókat elérni a kulcsszavakra, és valóban egy fiatalosabb és könnyedebb kinézetet tudtunk létrehozni.

Néhány laza projektünk

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés

Revati

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés