Dreamspirationally

Ügyfél
Dreamspiartionally pszichológia és asztrológia weboldal

Szolgáltatás
Honlap szerkesztés, Szövegírás, Logó tervezés, Google Ads hirdetések

Év
2022.

A Dreamspirationally ügyfelünk a pszichológia és kínai asztrológia szolgáltatásának szeretett volna egy logót és a már meglévő sablonból egy hatékonyabb oldal kialakítást, ami segíti a megkeresések növelését. A szövegírásban is segítettünk, közösen találtuk meg a szolgáltatáshoz leginkább illő hangnemet.

dream weboldal tervezés

A tervezés első fázisában a logót alakítottuk ki. Mivel az érzelmekkel és a lelkivilággal foglalkozik az ügyfél, ezért a teljes tervezési koncepció a hold és a csillagok körül mozgott. A hold jelképezi az érzelmeket, a csillagok pedig a brand névben található álmot. A célunk az volt, hogy elegánsabb legyen a logó, így esett a választás a rozé arany színre. A brand nevet pedig a hold alakzat lezárásaként rejtettük el a logóban.

dream logo tervezés

A weboldalnál adott volt a sablon, így csak az előre elkészített elemeket és blokkokat tudtuk használni. Fontosnak találtuk, hogy az eredeti oldalhoz képest hosszabb legyen a weboldal, mert a kínai asztrológia és a közös pszichológia és asztrológia szolgáltatás együtt egy kicsivel több magyarázatot igényel. Éppen ezért helyeztünk el olyan újabb blokkokat is az oldalon, ami jobban kifejti a szolgáltatás lényegét. 

dream weboldal struktúra újraalkotása

A szövegírásnál az informatív és mégis közvetlen hangvételt részesítettük előnyben, hiszen ennél a területnél nagyon fontos, hogy a látogatóban rögtön elkezdjük építeni a bizalmat. Kerültük a nagyon spirituális megfogalmazást, és a tudományos megalapozottságra koncentráltunk.

Összességében sikerült megteremteni a könnyedséget és az álomszerű aurát a weblapon, miközben a benyomás nagyon is elegáns lett. Az ügyfelünk sok pozitív visszajelzést kapott az oldalával kapcsolatban a jelentkező páciensektől.

dream print anyag készítése

Néhány laza projektünk

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés

Revati

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés