Revati

Ügyfél
Revati Consultancy

Szolgáltatás
Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés

Év
2022

Az ügyfelünk védikus asztrológiai praxisához szeretett volna egy elegáns, de mégis közvetlen weboldalt. Egységes arculat kialakítására kért fel bennünket, és teljesen szabad kezet kaptunk a logó és a szöveg megtervezésében is. A névválasztás már adott volt, így eköré kellett kialakítanunk a logót és a weblapot is.

 

Revati weboldal tervezés új logó design

A teljes tervezési koncepcióban a könnyed eleganciára törekedtünk, így tudtuk megtartani a szolgáltatás exkluzivitását is. A tervezési fázist a logóval kezdtük, első körben szerettük volna egy kicsit merészebb húzással, egy név logót tervezni, mert úgy gondoltuk, hogy az egyedi névválasztás önmagában is megállja a helyét. Ehhez azonban tudtuk, hogy a megfelelő betűkészet kiválasztása elengedhetetlen fontosságú lesz. Nagyon sok variációt kipróbáltuk, míg végül megtaláltuk a jelenlegi finom vonalvezetéssel rendelkező, elegáns stílust. 

A brand név azért különleges, mert lényegében a jelentése nem konkretizálódik egyetlen területre, bármit jelenthet, így nagyobb mozgásteret is adott számunkra.

A revati asztrológiuai weboldal végső logo verziója

A weboldalt a logó eleganciájához építettük, így a sötétkék és az arany színvilág lett az uralkodó. A blokkok kialakításánál figyeltünk, hogy valóban csak a lényeget adjuk át, és az ügyfelünk által képviselt személyiség-fejlesztésre tereljük a hangsúlyt. Ennek a területnek a nehézsége talán abban mutatkozik meg, hogy nagyon sok megközelítés található az asztrológiával kapcsolatban és ez a terület sok esetben még nem igazán tudott az újságokból jól ismert előítéletekből kitörni. 

Revati weboldal készítés

A szöveg hangnemében a személyességen lett a hangsúly, szerettük volna, hogy a látogató könnyen megértse a lényeget, hogy mire számíthat a tanácsadással kapcsolatban. Mivel az organikus elérés is fontos volt, ezért az asztrológiai tanácsadás részt kifejezetten a kulcsszavak köré építettük fel. SEO szempontból külön fontos blokkok a gyakori kérdések és a konzultáció menete részek. Ezeknél a blokokknál a szöveg nagy részét elrejtettük, hogy ne legyen túl hosszú az aloldal.

Eredmény

Az organikus találati oldalon az ügyfelünk szépen jön fel a fontosabb asztrológiai elemzéssel kapcsolatos kulcsszavakra, sok esetben már a második oldalon jelenik meg az oldala.

revati dokumentum elkészítése

Néhány laza projektünk

Adsvalley

Honlapkészítés, Szövegírás, Logó tervezés