Felrepítjük a digitális megjelenésedet és elérjük a céljaidat

Teljesen online működő kreatív elmék vagyunk. Imádjuk a folyamatosan változó online teret, ahol szeretjük meglátni és kikutatni azokat az apró nüansznyi dolgokat, amelyek segítenek, hogy egy márka és egy kezdeti terv igazán sikeres legyen. Komplex rendszerekben gondolkodunk a digitális megjelenéstől a tartalomig. És itt nem állunk meg. Egy szép külső mit sem ér jó stratégia és hirdetés nélkül. Szóval hirdetünk, elemzünk és tervezünk, majd az eredmények után újra tervezünk és így tovább. Keress minket bátran és megoldjuk, megcsináljuk, ahogy kell.

creatster kreatív elmék a honlap tervezés, szövegírás és seo

Na nem azt mondjuk, hogy nálunk van. De

A siker szupertitkos receptje

Kreativitás

Szeretjük az ismeretlent, a felmerülő problémákat és azokat a helyzeteket, ahol nem érezzük komfortosan magunkat. Ilyenkor születnek a legjobb dolgok.

Kedvesség

Nálunk az ügyfelek tényleg fontosak. És igen, mindig kedvesek és segítőkészek vagyunk. Mert egy csónakban evezünk!

Együttműködés

Mi meghallgatjuk a terveidet és abból hozunk ki valami újat. Nem akarjuk minden projektben önmagunkat megvalósítani. Fontos az elképzelésed.

Szakmai alázatosság

Tényleg szeretjük amit csinálunk. És maximalisták is vagyunk egy kicsit. Szóval addig csináljuk a dolgokat, ameddig olyan nem lesz, amilyennek lennie kell.

Nagyban gondolkodunk

Persze senki sem a csúcson kezdi. Mi sem onnan indítunk, de optimisták vagyunk és szeretjük megtervezni egészen a csúcsig a lépéseket.

Hatékonyak vagyunk

Az évek során egy jól összeszokott csapat lettünk, akik gyorsan és hatékonyan tudnak együtt dolgozni. Hidd el ez nagyon fontos a haladáshoz.

ismerj meg minket

A Creatster alkotói

Mészáros Csaba

SEO & Ads

Mészáros-Sümegi Mariann

Content Designer

Kálnoky Emily

Creative Director